skip to main
|
skip to sidebar
Ayako's Kitchen
Friday, February 6, 2009
Lime Pie
ライムが家にたくさんあったのでパイを焼きました。卵黄と練乳にライムをあわせた生地を、あらかじめ焼いておいたパイ皮に流し入れて、もう一度焼きます。
実は、材料に ”ライムを絞って4個分と皮をおろして2個分” とあったところ、皮も4個分入れてしまい、苦みの強い味になってしまいました。やはりお菓子は材料通りに作らないといけないな、と反省しました。
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
About Me
Ayako
View my complete profile
Labels
食事
パン
ケーキ
マフィン&カップケーキ
旬
行事
冷菓
日常
保存食
肉料理
頂き物
クッキー
パイ
和菓子
飲み物
植物
道具
主人の料理
果物
麺
魚料理
スープ
旅行
市販
野菜料理
Kit Kat
サラダ
米料理
Squares
ビデオ
Blog Archive
►
2010
(208)
►
August
(13)
►
July
(29)
►
June
(30)
►
May
(31)
►
April
(31)
►
March
(22)
►
February
(29)
►
January
(23)
▼
2009
(351)
►
December
(16)
►
November
(33)
►
October
(38)
►
September
(26)
►
August
(35)
►
July
(31)
►
June
(34)
►
May
(37)
►
April
(30)
►
March
(26)
▼
February
(20)
Cabbage Rolls
Pasta with Cauliflower
Mandarin Orange (Mikan)
Soy Milk Ramen
Chocolate Banana Marble Squares
Homemade Chicken Stock
Sweet Potato and Red Bean Soup
Lime Poppy Seed Muffins
Chocolate Fondue
Omelet Rice
Red Velvet Cake
Banana Muffins
Chicken Risotto
Banana Muffins
Tomatoes With Cheese Topping
Christmas Tea
Lime Pie
Tuna Sandwich & Celery and Peanut Butter Snack
Fortune Sushi Roll
Crown Melon
►
January
(25)
No comments:
Post a Comment