skip to main
|
skip to sidebar
Ayako's Kitchen
Saturday, October 3, 2009
Tofu & Cheese Casserole
主人の同僚に豆腐料理の本を借りました。私が今まで考えもつかなかったような、豆腐の利用法がこの本には載っており、大変興味深いです。
本の中から、オーブン料理を作りました。豆腐に重しをのせ水切りし、耐熱皿に並べてミートソースをかけ、チーズとパン粉をのせたら、オーブンで20分焼きます。ミートソースは昨夜の残りを、パン粉の代わりに焼き麩を崩して使いました。
やわらかく、お皿に盛ると崩れてしまいましたが、淡白な豆腐にミートソースとチーズが加わり、食べやすい味でした。
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
About Me
Ayako
View my complete profile
Labels
食事
パン
ケーキ
マフィン&カップケーキ
旬
行事
冷菓
日常
保存食
肉料理
頂き物
クッキー
パイ
和菓子
飲み物
植物
道具
主人の料理
果物
麺
魚料理
スープ
旅行
市販
野菜料理
Kit Kat
サラダ
米料理
Squares
ビデオ
Blog Archive
►
2010
(208)
►
August
(13)
►
July
(29)
►
June
(30)
►
May
(31)
►
April
(31)
►
March
(22)
►
February
(29)
►
January
(23)
▼
2009
(351)
►
December
(16)
►
November
(33)
▼
October
(38)
Witches Fingers
Raisin Bran Muffins
Whole Grain Blueberry Banana Bran Muffins
Ginkgo Nuts
Veggie and Cheese Sandwich
Okara (Soy Pulp) Snacks
Sweet Potato Rice
Mikan Picking
Earl Grey Tea Muffins
Peach & Cream
Chocolate Chip Muffins
Yogurt Soufflé Cheesecake
Macaroni Gratin
Roasted Salmon with Zucchini
Macaroni and Cheese
Cheese Toast
Peach Muffins
Egg Salad & Cucumber Sandwiches
Ham and Cheese Sandwiches
Canadian Thanksgiving 2009
Tofu Pumpkin Pie
Apple Pie à la Mode
Roast Chicken with Gravy and Cranberry Sauce
Sweet Potato Casserole
Vegetable with Cheese Sauce
Mashed Potatoes
Buns
Birthday Cupcakes
Sweet Potato Bread
Sautéed Spanish Mackerel with Orange Sauce
Mandarin Orange (Mikan)
Blueberry Crumble Muffins
Sweet Potato Pie
Chocolate Brownies
Tofu & Tuna Salad
Tofu & Cheese Casserole
Salmon Chirashi Sushi
Pita Sandwiches
►
September
(26)
►
August
(35)
►
July
(31)
►
June
(34)
►
May
(37)
►
April
(30)
►
March
(26)
►
February
(20)
►
January
(25)
No comments:
Post a Comment