skip to main
|
skip to sidebar
Ayako's Kitchen
Friday, January 16, 2009
Apple Crisp
主人の母に作り方を教えてもらいました。りんごにレモンと砂糖をからめてから、バター、小麦粉、麦、砂糖を混ぜたものを上にのせます。
40分後にこんがり焼き上がりました。上はカリカリと香ばしく、下はやわらかくしっとりと煮えたりんごです。
熱いうちに取り分けて、アイスクリームと一緒に頂きました。今回はスパイスが入っていないのでやさしい味です。
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
About Me
Ayako
View my complete profile
Labels
食事
パン
ケーキ
マフィン&カップケーキ
旬
行事
冷菓
日常
保存食
肉料理
頂き物
クッキー
パイ
和菓子
飲み物
植物
道具
主人の料理
果物
麺
魚料理
スープ
旅行
市販
野菜料理
Kit Kat
サラダ
米料理
Squares
ビデオ
Blog Archive
►
2010
(208)
►
August
(13)
►
July
(29)
►
June
(30)
►
May
(31)
►
April
(31)
►
March
(22)
►
February
(29)
►
January
(23)
▼
2009
(351)
►
December
(16)
►
November
(33)
►
October
(38)
►
September
(26)
►
August
(35)
►
July
(31)
►
June
(34)
►
May
(37)
►
April
(30)
►
March
(26)
►
February
(20)
▼
January
(25)
Grilled Chipotle Pepper Chicken
Deep fried Cauliflower
Chocolate Snowballs
Tofu Pumpkin Pie
Sanma Mixed in Rice
Apple Pie & Rum Raisin Ice Cream
Miso Marinated Pork
Cabbage Rolls
Sandwich
Pressure Cooker
Sushi
Apple Crisp
Pizza Quatro Fromage
Daikon Soup
Bran Muffins
Pear Crisp with Ice Cream
Custom Cereal Mix
Long-sleeved Apron
Gyoza
Marble Pastry Board
Pumpkin Pie & Sugar Cookies
Tacos
Hamburgers
Chocolate Chip Cookies & Oatmeal Raisin Cookies
Lemon Birthday Cake
No comments:
Post a Comment