skip to main
|
skip to sidebar
Ayako's Kitchen
Monday, January 26, 2009
Sanma Mixed in Rice
こんがりと焼けたさんまを炊き込んだご飯です。お米にだしと醤油と酒で味付けをし、さんまを焼いてから頭ごと入れ炊飯器で炊きます。炊きあがったら、さんまの頭と骨を除き、身をほぐし、青のりをふります。さんまの塩焼きは好きだけれど、細かい骨をよけて食べるのが苦手な人にはおすすめの料理です。
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
About Me
Ayako
View my complete profile
Labels
食事
パン
ケーキ
マフィン&カップケーキ
旬
行事
冷菓
日常
保存食
肉料理
頂き物
クッキー
パイ
和菓子
飲み物
植物
道具
主人の料理
果物
麺
魚料理
スープ
旅行
市販
野菜料理
Kit Kat
サラダ
米料理
Squares
ビデオ
Blog Archive
►
2010
(208)
►
August
(13)
►
July
(29)
►
June
(30)
►
May
(31)
►
April
(31)
►
March
(22)
►
February
(29)
►
January
(23)
▼
2009
(351)
►
December
(16)
►
November
(33)
►
October
(38)
►
September
(26)
►
August
(35)
►
July
(31)
►
June
(34)
►
May
(37)
►
April
(30)
►
March
(26)
►
February
(20)
▼
January
(25)
Grilled Chipotle Pepper Chicken
Deep fried Cauliflower
Chocolate Snowballs
Tofu Pumpkin Pie
Sanma Mixed in Rice
Apple Pie & Rum Raisin Ice Cream
Miso Marinated Pork
Cabbage Rolls
Sandwich
Pressure Cooker
Sushi
Apple Crisp
Pizza Quatro Fromage
Daikon Soup
Bran Muffins
Pear Crisp with Ice Cream
Custom Cereal Mix
Long-sleeved Apron
Gyoza
Marble Pastry Board
Pumpkin Pie & Sugar Cookies
Tacos
Hamburgers
Chocolate Chip Cookies & Oatmeal Raisin Cookies
Lemon Birthday Cake
No comments:
Post a Comment