skip to main
|
skip to sidebar
Ayako's Kitchen
Monday, January 5, 2009
Pumpkin Pie & Sugar Cookies
贈り物用にかぼちゃのパイを作りました。今回は持ち歩きやすいように小さな型で焼いています。このかぼちゃのパイはベジタリアン向けに、卵と乳製品を豆腐で代用しています。私はお菓子を作るときには、砂糖も卵も乳製品もたっぷり入っている方が好みですが、このパイだけは例外で気に入っています。
パイ生地を休ませている間に、クッキーを焼きました。香り付けにシナモンシュガーを振りかけてあります。
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
About Me
Ayako
View my complete profile
Labels
食事
パン
ケーキ
マフィン&カップケーキ
旬
行事
冷菓
日常
保存食
肉料理
頂き物
クッキー
パイ
和菓子
飲み物
植物
道具
主人の料理
果物
麺
魚料理
スープ
旅行
市販
野菜料理
Kit Kat
サラダ
米料理
Squares
ビデオ
Blog Archive
►
2010
(208)
►
August
(13)
►
July
(29)
►
June
(30)
►
May
(31)
►
April
(31)
►
March
(22)
►
February
(29)
►
January
(23)
▼
2009
(351)
►
December
(16)
►
November
(33)
►
October
(38)
►
September
(26)
►
August
(35)
►
July
(31)
►
June
(34)
►
May
(37)
►
April
(30)
►
March
(26)
►
February
(20)
▼
January
(25)
Grilled Chipotle Pepper Chicken
Deep fried Cauliflower
Chocolate Snowballs
Tofu Pumpkin Pie
Sanma Mixed in Rice
Apple Pie & Rum Raisin Ice Cream
Miso Marinated Pork
Cabbage Rolls
Sandwich
Pressure Cooker
Sushi
Apple Crisp
Pizza Quatro Fromage
Daikon Soup
Bran Muffins
Pear Crisp with Ice Cream
Custom Cereal Mix
Long-sleeved Apron
Gyoza
Marble Pastry Board
Pumpkin Pie & Sugar Cookies
Tacos
Hamburgers
Chocolate Chip Cookies & Oatmeal Raisin Cookies
Lemon Birthday Cake
No comments:
Post a Comment