skip to main
|
skip to sidebar
Ayako's Kitchen
Thursday, April 30, 2009
Candle Biscuit Cake
今日誕生日を迎えた甥にちなんで、市販のビスケットで簡単に作ることのできるおやつです。
牛乳に浸したビスケットに、泡立てたクリームといちごを順に重ねていきます。
最後はまわりにもクリームを塗り、炎に見立てたいちごを飾って、ろうそくケーキのでき上がりです。冷蔵庫で冷やしてから頂きます。
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
About Me
Ayako
View my complete profile
Labels
食事
パン
ケーキ
マフィン&カップケーキ
旬
行事
冷菓
日常
保存食
肉料理
頂き物
クッキー
パイ
和菓子
飲み物
植物
道具
主人の料理
果物
麺
魚料理
スープ
旅行
市販
野菜料理
Kit Kat
サラダ
米料理
Squares
ビデオ
Blog Archive
►
2010
(208)
►
August
(13)
►
July
(29)
►
June
(30)
►
May
(31)
►
April
(31)
►
March
(22)
►
February
(29)
►
January
(23)
▼
2009
(351)
►
December
(16)
►
November
(33)
►
October
(38)
►
September
(26)
►
August
(35)
►
July
(31)
►
June
(34)
►
May
(37)
▼
April
(30)
Candle Biscuit Cake
Earl Grey Tea Muffins
Basic Banana Bread
Strawberry Spinach Salad
Chicken in Sweet & Spicy Tomato Sauce
Rice Flour Cake Roll
Rice Flour Muffins
Tuna & Scallop Rice Bowl
Honey Muffins
Miso Marinated Tofu
Blueberry Muffins
Tofu Kimchi
Kitchen Scale
Candied Ginger
Lemon Muffins
Fried Kimchi Noodles
Chocolate & Orange Cookies
Swedish Meatballs
Apple Tart & Ice Cream
BLT Sandwich
Korean Potato Pancake
Apple Ginger Muffins
Soybean Curry
Easter Lunch
Chocolate Easter Nest
Hot Cross Buns
Rice with Bamboo Shoots
Pumpkin Bread
Banana Bread to go
Fried Noodles to go
►
March
(26)
►
February
(20)
►
January
(25)
No comments:
Post a Comment