skip to main
|
skip to sidebar
Ayako's Kitchen
Wednesday, April 8, 2009
Pumpkin Bread
生地が長方形の焼き型に収まりきらない量だったので、家にある一番大きな丸型で焼きました。
予定の焼き時間が過ぎてからも中心になかなか火が通らず、様子を見ながら時間を追加したり温度を変えたりしながら、最後は余熱で焼き上げました。
かぼちゃと生姜、ナツメグ、クローブ、シナモンなどの香辛料の組み合わせがおいしいです。
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
About Me
Ayako
View my complete profile
Labels
食事
パン
ケーキ
マフィン&カップケーキ
旬
行事
冷菓
日常
保存食
肉料理
頂き物
クッキー
パイ
和菓子
飲み物
植物
道具
主人の料理
果物
麺
魚料理
スープ
旅行
市販
野菜料理
Kit Kat
サラダ
米料理
Squares
ビデオ
Blog Archive
►
2010
(208)
►
August
(13)
►
July
(29)
►
June
(30)
►
May
(31)
►
April
(31)
►
March
(22)
►
February
(29)
►
January
(23)
▼
2009
(351)
►
December
(16)
►
November
(33)
►
October
(38)
►
September
(26)
►
August
(35)
►
July
(31)
►
June
(34)
►
May
(37)
▼
April
(30)
Candle Biscuit Cake
Earl Grey Tea Muffins
Basic Banana Bread
Strawberry Spinach Salad
Chicken in Sweet & Spicy Tomato Sauce
Rice Flour Cake Roll
Rice Flour Muffins
Tuna & Scallop Rice Bowl
Honey Muffins
Miso Marinated Tofu
Blueberry Muffins
Tofu Kimchi
Kitchen Scale
Candied Ginger
Lemon Muffins
Fried Kimchi Noodles
Chocolate & Orange Cookies
Swedish Meatballs
Apple Tart & Ice Cream
BLT Sandwich
Korean Potato Pancake
Apple Ginger Muffins
Soybean Curry
Easter Lunch
Chocolate Easter Nest
Hot Cross Buns
Rice with Bamboo Shoots
Pumpkin Bread
Banana Bread to go
Fried Noodles to go
►
March
(26)
►
February
(20)
►
January
(25)
No comments:
Post a Comment