skip to main
|
skip to sidebar
Ayako's Kitchen
Thursday, June 25, 2009
Gyudon
家でよく作る牛丼は、肉にしっかり味を付けてから玉ねぎやだしを入れて煮ます。何度も作るうち塩分が控えめになり、玉ねぎの量が増え、だんだん我が家の味になってきました。
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
About Me
Ayako
View my complete profile
Labels
食事
パン
ケーキ
マフィン&カップケーキ
旬
行事
冷菓
日常
保存食
肉料理
頂き物
クッキー
パイ
和菓子
飲み物
植物
道具
主人の料理
果物
麺
魚料理
スープ
旅行
市販
野菜料理
Kit Kat
サラダ
米料理
Squares
ビデオ
Blog Archive
►
2010
(208)
►
August
(13)
►
July
(29)
►
June
(30)
►
May
(31)
►
April
(31)
►
March
(22)
►
February
(29)
►
January
(23)
▼
2009
(351)
►
December
(16)
►
November
(33)
►
October
(38)
►
September
(26)
►
August
(35)
►
July
(31)
▼
June
(34)
Hamamatsu Milk
Soy Milk Pudding with Maple Syrup
Steamed Shredded Chicken on Noodles
Scrambled Eggs With Chives
Chicken with Balsamic Sauce
Gyudon
Coffee Layer Cake
Blueberries and Ice Cream
Tofu Steak
Coffee Roll
Soy Milk Ramen
Salmon Stew
Peach Cobbler
Pepperoni Pizza
Coffee Jelly
Omelette Curry Rice
Chicken Balls with Sweet Chili Sauce
Gnocchi with Tomato Sauce
Orange and Lemon Marmalade
Jelly
Snack Pack
Rice Pasta
Kiwifruit Cake
Cottage Pie
Hummus
Food Processor
Chicken Marinated in BBQ Sauce
Loquats
Caramel Pound Cake
Squid and Zucchini in Tomato Sauce
Homemade Yogurt
Caramel Sauce
Pot Stand & Oven Mitts
Brambles again
►
May
(37)
►
April
(30)
►
March
(26)
►
February
(20)
►
January
(25)
No comments:
Post a Comment