skip to main
|
skip to sidebar
Ayako's Kitchen
Thursday, June 11, 2009
Kiwifruit Cake
キウイフルーツの砂糖煮を、小麦粉、卵、牛乳、砂糖、重曹を混ぜた生地に入れて20分焼きました。
四角に切り分けられたお菓子は持ち運びしやすく、気軽につまんで食べられる気がします。この正方形の焼き型は、マフィン型に続いて日常のお菓子を作る時に出番が多いです。
キウイフルーツの部分がかなり甘く、生地の砂糖を極力減らして正解でした。ジャムをはさんだクッキーのケーキ版のようなお菓子になりました。
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
About Me
Ayako
View my complete profile
Labels
食事
パン
ケーキ
マフィン&カップケーキ
旬
行事
冷菓
日常
保存食
肉料理
頂き物
クッキー
パイ
和菓子
飲み物
植物
道具
主人の料理
果物
麺
魚料理
スープ
旅行
市販
野菜料理
Kit Kat
サラダ
米料理
Squares
ビデオ
Blog Archive
►
2010
(208)
►
August
(13)
►
July
(29)
►
June
(30)
►
May
(31)
►
April
(31)
►
March
(22)
►
February
(29)
►
January
(23)
▼
2009
(351)
►
December
(16)
►
November
(33)
►
October
(38)
►
September
(26)
►
August
(35)
►
July
(31)
▼
June
(34)
Hamamatsu Milk
Soy Milk Pudding with Maple Syrup
Steamed Shredded Chicken on Noodles
Scrambled Eggs With Chives
Chicken with Balsamic Sauce
Gyudon
Coffee Layer Cake
Blueberries and Ice Cream
Tofu Steak
Coffee Roll
Soy Milk Ramen
Salmon Stew
Peach Cobbler
Pepperoni Pizza
Coffee Jelly
Omelette Curry Rice
Chicken Balls with Sweet Chili Sauce
Gnocchi with Tomato Sauce
Orange and Lemon Marmalade
Jelly
Snack Pack
Rice Pasta
Kiwifruit Cake
Cottage Pie
Hummus
Food Processor
Chicken Marinated in BBQ Sauce
Loquats
Caramel Pound Cake
Squid and Zucchini in Tomato Sauce
Homemade Yogurt
Caramel Sauce
Pot Stand & Oven Mitts
Brambles again
►
May
(37)
►
April
(30)
►
March
(26)
►
February
(20)
►
January
(25)
No comments:
Post a Comment