skip to main
|
skip to sidebar
Ayako's Kitchen
Sunday, August 2, 2009
Custard Pudding with Caramel Sauce
牛乳に対し卵を極力少なくして、柔らかくプリンを固めました。甘味が足りなかったので、ゆるめにカラメルを作り上からかけました。最近カラメルを作る機会が多く、作り方のこつがだんだんつかめてきました。
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
About Me
Ayako
View my complete profile
Labels
食事
パン
ケーキ
マフィン&カップケーキ
旬
行事
冷菓
日常
保存食
肉料理
頂き物
クッキー
パイ
和菓子
飲み物
植物
道具
主人の料理
果物
麺
魚料理
スープ
旅行
市販
野菜料理
Kit Kat
サラダ
米料理
Squares
ビデオ
Blog Archive
►
2010
(208)
►
August
(13)
►
July
(29)
►
June
(30)
►
May
(31)
►
April
(31)
►
March
(22)
►
February
(29)
►
January
(23)
▼
2009
(351)
►
December
(16)
►
November
(33)
►
October
(38)
►
September
(26)
▼
August
(35)
Sushi
Dorayaki
Sweet and Sour Chicken
Braised Pork Belly
Omelette and Rice
Souvenirs from Aichi
Cold Noodles with Sweet Miso Sauce
Apricot Cookies
Pork with Marmalade Sauce
Red Wine Jelly
Sauteed Pork
California Roll
Crispy Noodles
Eggplant Pasta
Camping Food
Banana Bread
Curry Noodle Soup
Cottage Cheesecake
Ribs
Passion Fruit and Ice Cream
Thai Yellow Curry
Nachos
Lemon Jelly
Spanish Banana Cake
Watermelon
Avocado Hamburger
Chilli con Carne
Cold kimchi Udon
Бефстроганов
One Big Pancake
Beef Stroganoff
Angel Food Cake
Custard Pudding with Caramel Sauce
Custard Pudding
Baba Ghanouj
►
July
(31)
►
June
(34)
►
May
(37)
►
April
(30)
►
March
(26)
►
February
(20)
►
January
(25)
No comments:
Post a Comment