skip to main
|
skip to sidebar
Ayako's Kitchen
Saturday, November 14, 2009
Enchiladas Rojas
私が好きなのは緑色のソースですが、材料が手に入らないので、赤い方のエンチラーダスを作りました。トマトとタマネギと唐辛子を煮て辛いソースを作り、そこに浸した
トルティーヤ
で裂いた鶏肉を巻き込んで、皿に並べチーズと熱いソースをかけます。
メキシコ滞在中は家庭料理をたくさん食べましたが、その時に料理を習わなかった事が悔やまれます。でも舌が覚えていて、今日は何となく似た味に仕上がったような気がして嬉しくなりました。
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
About Me
Ayako
View my complete profile
Labels
食事
パン
ケーキ
マフィン&カップケーキ
旬
行事
冷菓
日常
保存食
肉料理
頂き物
クッキー
パイ
和菓子
飲み物
植物
道具
主人の料理
果物
麺
魚料理
スープ
旅行
市販
野菜料理
Kit Kat
サラダ
米料理
Squares
ビデオ
Blog Archive
►
2010
(208)
►
August
(13)
►
July
(29)
►
June
(30)
►
May
(31)
►
April
(31)
►
March
(22)
►
February
(29)
►
January
(23)
▼
2009
(351)
►
December
(16)
▼
November
(33)
Gefüllter Kohlkopf (Stuffed Cabbage)
Miso Manjyu
Simple Tomato Pasta
Chicken Soup
Beef Stew
Yokan
Vegetable Soup
Yuja-cha
Persimmon Cake
Shepherd's Pie
Whole Wheat Buns
Tofu Peperoncino
Refried Bean Salad
Chestnut Cream Roll
Mont Blanc
Enchiladas Rojas
Persimmon Muffins
Eggnog
Burritos
Matcha Cake
Swiss Chalet Chicken and Sauce
Raspberry Brownies
Onigiri
Roast Beef Sandwiches
Lasagna
Apricot Chunk Cookies
Bean Quesadilla
Refried Beans
Flour Tortillas
Roast Beef
Persimmons
Lemon Raspberry Muffins
Accordion Sandwich
►
October
(38)
►
September
(26)
►
August
(35)
►
July
(31)
►
June
(34)
►
May
(37)
►
April
(30)
►
March
(26)
►
February
(20)
►
January
(25)
No comments:
Post a Comment