skip to main
|
skip to sidebar
Ayako's Kitchen
Thursday, November 19, 2009
Whole Wheat Buns
夕飯に間に合うよう発酵時間を短縮して、成形も気にせず天板にぽいぽいと乗せて焼きました。全粒粉のパンは、風味と食感だけでなく、素朴な見た目も私好みです。
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
About Me
Ayako
View my complete profile
Labels
食事
パン
ケーキ
マフィン&カップケーキ
旬
行事
冷菓
日常
保存食
肉料理
頂き物
クッキー
パイ
和菓子
飲み物
植物
道具
主人の料理
果物
麺
魚料理
スープ
旅行
市販
野菜料理
Kit Kat
サラダ
米料理
Squares
ビデオ
Blog Archive
►
2010
(208)
►
August
(13)
►
July
(29)
►
June
(30)
►
May
(31)
►
April
(31)
►
March
(22)
►
February
(29)
►
January
(23)
▼
2009
(351)
►
December
(16)
▼
November
(33)
Gefüllter Kohlkopf (Stuffed Cabbage)
Miso Manjyu
Simple Tomato Pasta
Chicken Soup
Beef Stew
Yokan
Vegetable Soup
Yuja-cha
Persimmon Cake
Shepherd's Pie
Whole Wheat Buns
Tofu Peperoncino
Refried Bean Salad
Chestnut Cream Roll
Mont Blanc
Enchiladas Rojas
Persimmon Muffins
Eggnog
Burritos
Matcha Cake
Swiss Chalet Chicken and Sauce
Raspberry Brownies
Onigiri
Roast Beef Sandwiches
Lasagna
Apricot Chunk Cookies
Bean Quesadilla
Refried Beans
Flour Tortillas
Roast Beef
Persimmons
Lemon Raspberry Muffins
Accordion Sandwich
►
October
(38)
►
September
(26)
►
August
(35)
►
July
(31)
►
June
(34)
►
May
(37)
►
April
(30)
►
March
(26)
►
February
(20)
►
January
(25)
No comments:
Post a Comment