skip to main
|
skip to sidebar
Ayako's Kitchen
Tuesday, November 10, 2009
Swiss Chalet Chicken and Sauce
主人がカナダにあるレストランの味を再現してくれました。鶏肉と揚げたじゃがいもを、容器に入ったソースにつけて頂きます。ソースは温かくとろみがあり、少し酸味の効いた、今までに出会った事の無い味です。低温のオーブンでじっくり焼いた鶏肉は、水分が逃げずにしっとりとやわらかく、そのおいしさに驚かされました。
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
About Me
Ayako
View my complete profile
Labels
食事
パン
ケーキ
マフィン&カップケーキ
旬
行事
冷菓
日常
保存食
肉料理
頂き物
クッキー
パイ
和菓子
飲み物
植物
道具
主人の料理
果物
麺
魚料理
スープ
旅行
市販
野菜料理
Kit Kat
サラダ
米料理
Squares
ビデオ
Blog Archive
►
2010
(208)
►
August
(13)
►
July
(29)
►
June
(30)
►
May
(31)
►
April
(31)
►
March
(22)
►
February
(29)
►
January
(23)
▼
2009
(351)
►
December
(16)
▼
November
(33)
Gefüllter Kohlkopf (Stuffed Cabbage)
Miso Manjyu
Simple Tomato Pasta
Chicken Soup
Beef Stew
Yokan
Vegetable Soup
Yuja-cha
Persimmon Cake
Shepherd's Pie
Whole Wheat Buns
Tofu Peperoncino
Refried Bean Salad
Chestnut Cream Roll
Mont Blanc
Enchiladas Rojas
Persimmon Muffins
Eggnog
Burritos
Matcha Cake
Swiss Chalet Chicken and Sauce
Raspberry Brownies
Onigiri
Roast Beef Sandwiches
Lasagna
Apricot Chunk Cookies
Bean Quesadilla
Refried Beans
Flour Tortillas
Roast Beef
Persimmons
Lemon Raspberry Muffins
Accordion Sandwich
►
October
(38)
►
September
(26)
►
August
(35)
►
July
(31)
►
June
(34)
►
May
(37)
►
April
(30)
►
March
(26)
►
February
(20)
►
January
(25)
No comments:
Post a Comment